Volontär till Peru år 2021

Vi söker dig som…

… tycker om barn och gillar att undervisa

… har en längtan att se missionsarbetet från insidan

… är nyfiken på nya spännande upplevelser i andra delar av världen

… vill lära dig spanska och upptäcka Peru

… vill lära känna peruanska ungdomar

… vill hjälpa till i ett nystartat församlingsarbete

… vill växa i tro och förtröstan på Gud

… vill utvecklas som person genom nya utmaningar

Arbetsuppgifter: Huvuduppdraget är att hjälpa tre underbara killar: Frederik Olsen (född 2009), William Olsen (född 2011) och Alexander Olsen (född 2014) i deras studier på peruansk skola samt ge dem kompletterande undervisning i svenska ämnen. Du kommer att få digitalt stöd och handledning av en svensk lärare. Utöver arbetet med missionärsbarnen kommer du att vara del i en liten nystartad församling där det kommer att ges möjlighet att hjälpa till på olika sätt tex i barn och ungdomsarbetet och sången och musiken. Vi matchar dina gåvor och intressen med de behov som finns.

Utresa: Januari 2021

Volontärsperiod: Minst ett år

Placeringsort: Staden Piura i norra Peru

Språkstudier: Under det första halvåret kommer du och familjen Olsen att bo i Arequipa i södra Peru för att studera språk och kultur. Du kommer att få en månads intensivutbildning i spanska på språkskolan ABC i Arequipa.

Ansökan: Gör din ansökan här och skicka in den senast 10 augusti 2020

Vid frågor: Kontakta Rakel Smetana, rakel.smetana@elmbv.se, +46 70 532 14 46

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *