Aktuella volontärer

FILIPPA SVEDBERG, KENYA, jan-maj 2022

Filippa är uppvuxen i Örkelljunga, i Skåne. Efter studenten, 2018, flyttade hon till Göteborg
där hon gick en grundkurs i teologi och därefter påbörjade socionomprogrammet. Under hösten 2021 har Filippa jobbat som resurs på Vasaskolan i Göteborg. Filippa har sedan länge haft en längtan att få resa utomlands som volontär och i januari 2022 åkte hon med sin man Carl till Kenya. De arbetar på Bethesda Children Ministry (BCM) i Nakuru, ett barnhem som vill hjälpa barn från svåra förhållanden, bort från ett liv på gatan.

Vill du kontakta Filippa kan du mejla: move.filippa@elmbv.se

 

CARL SVEDBERG, KENYA, jan-maj 2022

Carl är en glad skåning från Hanaskog som numera bor i Göteborg med sin fru Filippa. Han pluggar till civilingenjör och jobbar även för den kristna organisationen KRIK. Under våren 2022 är Carl och Filippa i Kenya som volontärer. Carl har alltid tyckt om att resa och se nya kulturer men framförallt få sträcka ut en hand till de som är i behov av det. Carl och Filippa arbetar på Bethesda Children Ministry (BCM) i Nakuru, ett barnhem som vill hjälpa barn från svåra förhållanden, bort från ett liv på gatan.

Vill du kontakta Carl kan du mejla: move.carl@elmbv.se

 

KLARA PETTERSSON, PERU, sept 2021-maj 2022

Klara Pettersson är född och uppvuxen i Vittsjö. Efter gymnasiet gick hon Strandhems Bibel- och lärjungaskola. Under sommaren 2021 jobbade hon som barnledare för ELM Syd. Hösten 2021 påbörjade Klara ELUs ledarutbildning – Inriktning utland och hon befinner sig just nu i Chiclayo i norra Peru. Klara hjälper till på olika sätt i barn och ungdomsverksamheten i den evangelisk-lutherska kyrkan i Chiclayo samt hjälper till i kyrkans utåtriktade studentarbete.

Vill du kontakta Klara kan du mejla: move.klara@elmbv.se

 

MIRIAM FRIDSTRAND, PERU, sept 2021-maj 2022

Miriam är född och uppvuxen i Sollentuna. Miriam tog studenten våren 2021 och under sommaren 2021 jobbade hon som kyrkvaktmästare och hjälpte också till på Sollentunas församlings barnkollo. Hösten 2021 påbörjade Miriam ELUs ledarutbildning – Inriktning utland och hon befinner sig just nu i Chiclayo i norra Peru. Miriam hjälper till på olika sätt i barn och ungdomsverksamheten i den evangelisk-lutherska kyrkan i Chiclayo samt hjälper till i kyrkans utåtriktade studentarbete.

Vill du kontakta Miriam kan du mejla: move.miriam@elmbv.se

 

One Comment

  1. Pingback: Framme i Arequipa

Comments are closed.