Move-resa 2019: Påskläger i Främre Asien

Påskläger i Främre Asien den 14-22 april 2019

Häng med ELU och Move på ett annorlunda påskläger och få minnen för livet! Välkommen med på en unik resa till fantastiska platser, spännande miljöer och djupt in i påskens budskap.

Under veckan kommer vi att varva undervisning, bön och lovsång med spännande dagsutflykter, besök på kända turistmål, bönevandringar och kulturella möten. Vi ska få besöka centrala platser i kristendomens historia och vandra på gator där de första kristna vandrade åren efter Jesu uppståndelse. Resan kommer att ge oss inblick i den andliga situationen i landet i dagsläget, 2000 år senare, och ge oss en förståelse för de kristnas situation idag. Vi kommer att få möta några av de få lokala kristna som finns i landet och fira påskens seger tillsammans med dem.

Temat för lägret är: ”To save the world!” Påsken handlar om Jesus – och om dig – och om hela världen!

Ledarteamet består av Anders Ek som håller i undervisningen och reseledare är Rakel Smetana, Alfred Nyholm, Ann Hermansson och Yohannes Apel. Medverkar gör även Tua och Torsten Sandell som är bofasta i landet.

Deltagarpris: 5900 kr. I priset ingår internationell flygresa, mat, logi, transport och sjukvård i landet. Utöver deltagarpriset tillkommer kostnader för resan till och från avreseorten i hemlandet, eventuella vaccinationer, försäkring samt fickpengar. Resan sponsras delvis av ELM och ELU för att hålla nere deltagarkostnaderna.

Anmälan: Resan är full så det går tyvärr inte att anmäla sig.

Betalningsvillkor: Så snart du anmält dig får du en bekräftelse att vi mottagit din ansökan. Några veckor senare får du besked om du är antagen till resan samt mer information om betalning av deltagaravgiften. Anmälningsavgiften på 500 kr ska betalas in direkt när du blivit antagen och resterande summa av deltagaravgiften inbetalas en månad innan utresa. Anmälningsavgiften återbetalas om resan skulle bli inställd av researrangören, men inte om du som deltagare av någon anledning avbokar resan.

Vid frågor: Kontakta Rakel Smetana, 070-532 14 46, rakel.smetana@elmbv.se