Moveresa 2020: Påskläger i Främre Asien

Häng med på ett annorlunda påskläger och få minnen för livet! Välkommen med på en unik Moveresa till fantastiska platser, spännande miljöer och djupt in i påskens budskap.

Under veckan kommer vi att varva undervisning, bön och lovsång med spännande dagsutflykter, besök av kända turistmål, bönevandringar och kulturella möten. Vi ska få besöka centrala platser i kristendomens historia och vandra på gator där de första kristna vandrade åren efter Jesu uppståndelse. Resan kommer att ge oss inblick i den andliga situationen i landet i dagsläget, 2000 år senare, och ge oss en förståelse för de kristnas situation idag. Vi kommer att få möta några av de få lokala kristna som finns i landet och få fira påskens seger tillsammans med dem.

Temat för lägret är: ”To save the world!” Påsken handlar om Jesus – och om dig – och om hela världen!

Talare: Henrik Andersson är en härlig Västkustare på 31 år som bor med sin fru Rebecca och tre barn i Tostared. Henrik är ungdomssekreterare på Kyrkliga förbundet och har tidigare arbetat som profilpedagog på Vasaskolan i Göteborg. År 2017 tillbringade Henrik och Rebecca och barnen i Chiclayo, Peru där de arbetade som korttidsmissionärer för ELM. Henrik är en uppskattade talare så vi är så glada att han följer med oss på resan. I tillägg till Henriks undervisning så kommer vi att få undervisning om landet, kulturen och religionen av skandinaver som bor på plats och som kan ge oss en inblick hur de lokala kristna har det.

Ledarteamet: Rakel Smetana är huvudledare för resan och lägret. Vi är väldigt glada att Julia Nilsson och Wille Sommer hänger med som ledare så det känns som ett mycket stabilt ledarteam.

Datum: Resan planeras genomföras runt den 5-13 april 2020. Datumen spikas i samband med biljettbokningen eftersom vi vill göra vad vi kan för att hålla ner biljettpriset.

Ålder: Resan riktar sig till dig som är mellan 18 och 35 år. Är du född 2002 och ännu inte fyllt 18 år vid resans tidpunkt så ska dina föräldrar skriva under ett samtyckesdokument innan avresa.

Deltagarpris: 7900 kr. I priset ingår internationell flygresa, mat, logi, transport och sjukvård i landet (som inte täcks av den egna reseförsäkringen). Utöver deltagarpriset tillkommer kostnader för resan till och från avreseorten i hemlandet, ev vaccinationer, försäkring samt fickpengar. Om du gärna vill följa med på resan med inte har råd så kan du skriva en ansökan till ELM om att få viss subventionering av deltagarpriset. Skriv ett brev där du presenterar dig själv, varför du vill följa med på denna resa och varför du inte har råd. Maila ansökan till missionsresa@elmbv.se

Anmälan: Anmäl dig här nedan senast den 6 januari 2019. Det är begränsat antal platser så anmäl dig så fort som möjligt! Anmälan är bindande.

Betalningsvillkor: Så snart du anmält dig får du en bekräftelse att vi mottagit din ansökan. Några veckor senare får du besked om du är antagen till resan samt mer information om betalning av deltagaravgiften. Anmälningsavgiften på 500 kr ska betalas in direkt när du blivit antagen och resterande summa av deltagaravgiften inbetalas en månad innan utresa. Anmälningsavgiften återbetalas om resan skulle bli inställd av researrangören, men inte om du som deltagare av någon anledning avbokar resan.

Vid frågor: Kontakta Rakel Smetana, 070-5321446, rakel.smetana@elmbv.se

 

 

 

 

 

 

Resan är full och därmed stängd för anmälan. Välkommen med till sommarens moveresa till Etiopien istället.