Nyårsresa till Peru 2014/2015

TYVÄRR FÅR VI MEDDELA ATT RESAN TILL PERU BLIVIT INSTÄLLD PÅ GRUND AV FÖR FÅ ANMÄLNINGAR.

Nyårsresa till Peru 2014/2015 from ELM-BV on Vimeo.

Efter några år med Move-resor till Afrika är det nu äntligen dags för en resa till Sydamerika! Under två veckor får du följa med till högsommarvärmen i Peru och fira nyår 2014-2015 på ett helt nytt sätt.

Under resan till Peru kommer du få möjligheter att dela med dig av din tro genom sång och vittnesbörd på ett gemensamt nyårsläger, på gudstjänster och i personliga samtal. Du kommer få se hur missionärer arbetar med församlingsarbete och studentmission på andra sidan jordklotet. Du kommer få sjunga och leka tillsammans med entusiastiska barn och lära känna och utbyta erfarenheter med engagerade kristna ungdomar. Besöket kommer att bli till uppmuntran och inspiration både för dig själv och dem. Planen är att tillsammans med ungdomarna på plats arrangera en evangelisationssatsning bland barn och unga utanför kyrkans verksamhet.

Allmän info

Resan går av stapeln 26 december 2014–11 januari 2015, och riktar sig till ungdomar och unga vuxna över 18 år.

Ledare är Betty Svensson som varit volontär i Peru och mer än gärna återvänder för att njuta av den peruanska kulturen, maten och spanskan. På plats kommer även danska missionärer och peruanska församlingsmedlemmar ta hand om gruppen. Vi kommer besöka både Chiclayo och Piura där IELCh (den evangelisk-lutherska kyrkan) finns.

Priset för resan blir 16 900 SEK

Om vi får stipendium för resan kan priset komma att sänkas. I priset ingår flygresa, visum, mat, logi, transport och eventuell sjukvård i Peru. Utöver det tillkommer vaccinationer, resan till och från avreseorten i Sverige/Danmark, försäkring och fickpengar.

Det kommer alltid att finnas någon person med som kan tolka, så du behöver inte kunna någon spanska för att hänga med.

Ett tips är att söka bidrag till resan från din missionsförening/församling och från andra stipendier/stiftelser. Vill du ha tips på var du kan söka stipendier, kolla in följande hemsidor: Global Grant, Länsstyrelserna, Stipendielistan och Stipendier.se.

Ta chansen att följa med på denna spännande resa till ELMs yngsta missionsland. Let’s move!

Frågor och anmälan

Sista anmälningsdag är 11 september.

Antalet platser är begränsat, så vill du vara säker på att få en plats får du anmäla dig i god tid! Senaste Move-resan blev full långt innan anmälningstiden gått ut. När du anmält dig kommer du få en bekräftelse på att vi mottagit din anmälan och så meddelar vi dig så fort vi vet om du har fått plats på resan. Anmälan är bindande.

Om du vill ha mer information, mejla till missionsresa@elmbv.se.

[contact-form-7 404 "Not Found"]