Nytt från Facebook

Move
Move
Ett gäng volontärer till Kenya!
Vi har glädjen att presentera några av de volontärer som ska resa ut till hösten. De tre vännerna Vilma, Simona och Filippa ska åka till barnverksamheten Bethesda Children Ministry i Kenya i några månader. Här kan du läsa lite mer om vilka de är. Du kan vara med och be för deras tid på Bethesda!

Är du intresserad av att någon gång i framtiden göra en liknande resa, där du får växa som person, möta andra kulturer, tjäna människor, och dela evangeliet i ord och handling för Guds rike? Läs då mer om att bli volontär på letsmove.nu.
Move
Move
Ansökan för dig som vill vara volontär läsåret 2023-2024 står öppen. Peru, Främre Asien, Kenya och Etiopien behöver dig! Varför inte lyfta frågan i bön till Gud? Kanske är det du som ska gå ut! Sista ansökningsdagen är den 16 april, men du behöver inte vänta - skicka in din ansökan idag!
Läs mer på letsmove.nu/volontar.
Move
Move
Move
Vill du resa ut som volontär med Move?
Move, ELMs och ELUs missionskoncept för unga erbjuder möjligheten att resa ut som volontär till några av våra missionsfält: Peru, Främre Asien, eller Östafrika (Etiopien och Kenya). Som volontär får du på ett väldigt konkret sätt ge vidare av vad du fått ta emot av Jesus. Volontärskapet är inte bara en välsignelse för människorna du får hjälpa, men också för dig som reser ut. Vi rekryterar nu volontärer till läsåret 2023–2024. Skicka in din ansökan idag! Senaste ansökningsdag är den 16 april.

Läs mer och ansök på letsmove.nu/volontar.
Move
Move
Tyvärr behöver vi på grund av det nuvarande politiska läget i Etiopien skjuta fram den planerade sportscampresan till sommaren 2024. Nyligen har det skett framsteg i de politiska förhandlingarna, men vi är inte säkra på att processen kommit långt nog för att genomföra en resa redan nästa sommar, 2023. Boka redan nu in sommaren 2024 om du vill följa med på den här fantastiska resan till Etiopien. Var med och dela kärlek, glädje och vår tro med Etiopiska barn och ungdomar.
Move
Move
Påskläger till Främre Asien!

Johannes Heule kommer leda bibelstudier under lägret. Utöver honom kommer andra skandinaver som bor i Främre Asien också undervisa.

"Jag är en snart färdigutbildad teolog, som arbetar som missionssekreterare för ELM. Tillsammans med Ronja, min fru, bor jag i Malmö, mitt i smeten. De senaste åren har jag nördat en del klättring, men jag tycker också om att laga mat, lyssna på jazzig musik, se på freestyle-skidåkning eller se på djur i naturen. Det ska bli väldigt kul att få vara med och undervisa på lägret. Det finns inget berättelse mer sann och värd att berätta än den om Jesus. Denna skatt, som är värd allt, måste vi dela med oss av till andra. Vad kul det ska bli att få komma samman och påminnas om världhistoriens klimax och mittpunkt (påsken), och vad viktigt att göra det på en plats där så få känner Jesus."

Anmäl dig snart! Begränsade platser. Sista anmälningsdatum är 15 december. Mer info på www.lets-move.nu.
Move
Move
PÅSKLÄGER 2023
Häng med på ett annorlunda påskläger och få minnen för livet! Välkommen med på en unik Move-resa till fantastiska platser, spännande miljöer och djupt in i påskens budskap. Påsken handlar om Jesus och om dig och om hela världen.

Anmälan och mer info: lets-move.nu.
Antalet platser är begränsat, så anmäl dig så snart som möjligt!