Nytt från Facebook

Move
Move
Tyvärr behöver vi på grund av det nuvarande politiska läget i Etiopien skjuta fram den planerade sportscampresan till sommaren 2024. Nyligen har det skett framsteg i de politiska förhandlingarna, men vi är inte säkra på att processen kommit långt nog för att genomföra en resa redan nästa sommar, 2023. Boka redan nu in sommaren 2024 om du vill följa med på den här fantastiska resan till Etiopien. Var med och dela kärlek, glädje och vår tro med Etiopiska barn och ungdomar.
Move
Move
Påskläger till Främre Asien!

Johannes Heule kommer leda bibelstudier under lägret. Utöver honom kommer andra skandinaver som bor i Främre Asien också undervisa.

"Jag är en snart färdigutbildad teolog, som arbetar som missionssekreterare för ELM. Tillsammans med Ronja, min fru, bor jag i Malmö, mitt i smeten. De senaste åren har jag nördat en del klättring, men jag tycker också om att laga mat, lyssna på jazzig musik, se på freestyle-skidåkning eller se på djur i naturen. Det ska bli väldigt kul att få vara med och undervisa på lägret. Det finns inget berättelse mer sann och värd att berätta än den om Jesus. Denna skatt, som är värd allt, måste vi dela med oss av till andra. Vad kul det ska bli att få komma samman och påminnas om världhistoriens klimax och mittpunkt (påsken), och vad viktigt att göra det på en plats där så få känner Jesus."

Anmäl dig snart! Begränsade platser. Sista anmälningsdatum är 15 december. Mer info på www.lets-move.nu.
Move
Move
PÅSKLÄGER 2023
Häng med på ett annorlunda påskläger och få minnen för livet! Välkommen med på en unik Move-resa till fantastiska platser, spännande miljöer och djupt in i påskens budskap. Påsken handlar om Jesus och om dig och om hela världen.

Anmälan och mer info: lets-move.nu.
Antalet platser är begränsat, så anmäl dig så snart som möjligt!
Move
Move är här: Kastrup Aiport Copenhagen.
Kastrup Aiport Copenhagen
Nu är det här gänget on the move! Deras flyg har lyft som ska ta dem till andra sidan jorden. Till vänster står korttidsmissionärerna Benedikte och Olof. Till höger, volontärerna Hanna och Louise. Det är ert givande som gör det möjligt att sända ut dem. Tack för att ni stöttar missionen i bön och givande!
Move
Move
VOLONTÄR TILL PERU
Förra veckan påbörjades den här tjejens volontärresa med en introduktionsdag på Filippi i Lund. Hon ska snart resa till Peru för att stå till tjänst i Guds rike där.

Vem är du?

Jag är Hanna Nilsson, en tjej på 22 år som är född och uppvuxen i en liten liten by vid namn Eket i Skåne. Efter studenten har jag jobbat på olika skolor och förskolor. I våras gick jag bibelskola på Luthersk Missions Højskole i Hillerød.

Lite mer om dig! Fritidsintressen?
På min fritid älskar jag att umgås med mina vänner och min familj. Att spela ett brädspel eller att få vara ute i naturen tillsammans med dem är guld värt. Jag tycker också om att få fångas av en bra bok eller att få upptäcka nya platser, nära som långt iväg. Tänk att jag nu ska få upptäcka Peru!

Vad ser du fram emot?
Jag ser fram emot att få upptäcka en ny plats. Det är spännande med människor och andra kulturer. Jag hoppas på att där få vara ett verktyg på olika sätt och att få sprida Guds kärlek och glädje genom smått och stort. Jag ser fram emot att få möta många nya människor och att få möta en ny kultur! Att testa ny mat ska också bli spännande!

Hanna kommer att resa tillsammans med Louise från ELM-dk. De har börjat studera spanska, och reser snart för att stanna till mitten av juni, 2023. Du kommer bland annat kunna följa Hanna i blogginlägg på ELM:s hemsida. Skriv upp volontärerna och arbetet i Peru på bönelistan om du inte redan gjort det!
Move
Move är här: Strandhem.
Strandhem
Move var som vanligt med på årets Puls-läger som ELU anordnar. Våra volontärer höll ett seminarium om att vara lärjunge utomlands, och delade sina erfarenheter från Peru och Kenya.
Ungdomarna kunde komma och prata om missionen med oss i Move-tältet, där vi också hade en tävling med möjlighet att vinna ett presentkort på någon av resorna vi anordnar.
Gud är god och Han längtar att få använda gamla som unga till att sprida sitt rike!