Nytt från Facebook

Move
Move
Here we go again 🙌🏾 😄 Önskar du satsa ett år på att växa i lärjungaskap och tjänande antingen i Sverige eller ute på missionsfältet. DU BEHÖVS! 🙏🏾 Det finns fortfarande möjlighet i några dagar till att ansöka till ELUs Ledarutbildning inriktning utland. Du ansöker här: http://www.lets-move.nu/volontar-i-peru-lasaret-2021-2022/
Move
Move
Move
🤩 WOW! 🤩 Det händer spännande grejer! Kolla in videon och läs mer på http://www.lets-move.nu/volontar-i-peru-lasaret-2021-2022/
Move
Move
Move
Nu finns vi även på Insta under namnet ”letsmovenu” 🙌🏾 Gilla oss gärna även där! 🥰
Move
Move
Funderar du över vad du ska göra till hösten? Här kommer ett spännande förslag: Sök ELUs ledarutbildning inriktning utland och åk till Peru som volontär. Utbildningen startar i slutet av augusti och du reser till Peru i början av september. Läs mer här: http://www.lets-move.nu/volontar-i-peru-lasaret-2021-2022/ . Ansök senast den 18 april.
Move
Move
NU HÄNDER DET GREJER! 🙌🏾

MOVE har utvecklat samarbetet med ELU så du som vill åka ur som volontär kommer nu parallellt att gå en ledarutbildning. Gå in på vår hemsida www.lets-move.nu för att veta mer och ansöka.
Move
Move
ÄR DU NYFIKEN PÅ FRÄMRE ASIEN?

Om du är inskriven på ett universitet eller högskola så finns möjlighet att åka som utbytesstudent till Främre Asien. I tillägg till spännande kulturmöten på universitetet så har du som volontär möjlighet att på din fritid vara en aktiv del i den lokala lutherska församlingen och dess arbete. Läs mer i länken nedan.

http://www.lets-move.nu/bli-student-och-volontar-i-framre-asien/