Aktuella volontärer

 

SIMONA NIKLASSON, KENYA, sep-dec 2023

Jag är 20 år, kommer från Göteborg och gick under läsåret 2022-2023 på Strandhems Bibel- och lärjungaskola. Jag tycker om att spela brädspel, kolla på serier och resa. Jag har länge känt en kallelse till Afrika och att få hjälpa människor så det känns roligt att få den här möjligheten att åka till Kenya! Efter ett år på bibelskola där jag har fått ta emot så mycket känns det härligt att få ge vidare! Jag ser framemot att lära känna människor och en helt annan kultur!

Vill du kontakta Simona kan du mejla: simona@letsmove.nu

 

 

VILMA GRIMBERG, KENYA, sep-dec 2023

Jag fyller 20 år i september och kommer från Sösdala, Skåne. Jag gick under 2022-2023 på Strandhems Bibel- och lärjungaskola. Efter ett år där jag fått ta emot SÅ mycket gott och växa i min tro, dök möjligheten upp att åka ut som volontär till Kenya med Move. Det kändes som ett självklart val att söka! Jag kände och känner mig kallad dit. Ser verkligen fram emot hösten och allt vad det kommer innebära — att få ställa sig i tjänst. Speciellt att få möta en annan kultur och människor där, detta längtar jag efter!!!

Vill du kontakta Vilma kan du mejla: vilma@letsmove.nu

 

 

FILIPPA JOHANSSON, KENYA, sep-dec 2023

Jag är 20 år gammal och kommer från Götene. Jag har ett stort intresse för sång och musik men tar också gärna en stund i köket och bakar bröd. Jag har gått Strandhems bibelskola detta året och ska åka iväg till Kenya i höst. Jag ser så mycket fram emot att få ge utav de som jag har fått det här året och att få lära av en ny kultur och dess människor. Jag har stor förväntan för vad gud har planerat under denna tiden och är så förväntansfull.

Vill du kontakta Filippa kan du mejla: filippa@letsmove.nu

 

 

 

MATILDA OCH AMANDUS, FRÄMRE ASIEN, sep-dec 2023

Vi är ett gift par som bor i Malmö där vi trivs bra. Matilda har fyllt 26 och tog precis en kandidat i Medieteknik. Kan det där med stil och smak (även i köket). Amandus fyller 27 i sommar och arbetar för ELU som ungdomssekreterare. Har stor skaparglädje. Några gemensama intressen är att fynda på loppisar, ta promenader på fina platser och att spela Nintendo. Musik har en särskild plats i våra liv. Vi ser verkligen fram emot komma till Främre Asien, lära känna människor där och att använda våra färdigheter inom media för en god sak.

Vill du kontakta Matilda och Amandus kan du mejla: matilda@letsmove.nu och amandus@letsmove.nu

 

MARIA APEL, PERU, sep 2023-juni 2024

Jag har bott i Lund i ett år men är uppvuxen i USA. Genom mycket flyttande under uppväxten har jag utvecklat en stor kärlek till att resa, träffa nya människor och uppleva andra kulturer. Jag tycker också om att upptäcka nya världar genom en bra bok. Efter att ha pluggat psykologi och förberett mig inför studier i Sverige, kallade Gud mig till Peru! Jag ser förväntansfullt fram emot att stå till tjänst där och att skapa djupa relationer genom Guds gränslösa kärlek! Jag är så tacksam att Gud går före och bredvid mig, och för er som ber för oss volontärer.

Vill du kontakta Maria kan du mejla: maria@letsmove.nu

 

 

GUSTAV KIRKEGAARD, PERU, sep 2023-juni 2024

Jag är 22 år gammal och kommer från Bjerringbro i Danmark, där jag har gått i ELM-Tange i hela mitt liv. Jag blev inspirerad till att söka volontärtjänsten till Peru när jag var på en missionsresa i Etiopien med Indre Missions bibelskola. På den resan såg jag hur vi i vår rikedom kan få betyda mycket för andra, genom att använda den tid och de medel, som vi har av i överflöd. Vi får betyda något för andra, som kämpar andra kamper än de vi står i.

Gustav sänds ut genom ELM-Danmark.

 

CLARA KRISTINE HOLBO, PERU, sep 2023-juni 2024

Jag är 22 år gammal och kommer från Horsens i Danmark. Jag gläder mig mycket inför att starta ett nytt kapitel i Peru. Jag älskar främmande kulturer, och ser fram emot att komma nära människor, som kommer från ett annat liv än jag. Utöver det gläder jag mig över att skapa närme relationer med Maria och Gustav. Jag är lite av en matälskare, och ser fram emot nya rätter och frukter. Jag hoppas och tror på en välsignad resa.

Clara sänds ut genom ELM-Danmark.