Nytt från Facebook

Move
Move
När jag säger att utlandsmissionärer är de som är "ute på fältet", var menar jag att jag själv är när jag är hemma i Sverige? På avbytarbänken? Är vi i Sverige också med i arbetet med att fler ska få lära länna Jesus?

Läs Amandus reflektion om att vara "ute på fältet" på bloggen, elmbv.se/ute-pa-faltet ☀️
Move
Move
Slutet är nära! Nu närmar sig hemresa för oss och mycket har hänt sen vi skrev sist. Filmprojektet går framåt, vi har haft flera besök från Sverige och hösten har kommit. Läs mer på bloggen! ☀️🌧️
Move
Move
“I’m happy today so happy, in Jesus name I’m happy, because He has taken away my sins away, I’m happy so happy today”

En lovsång som återkommit mycket de senaste veckorna. Vi har upplevt och fått vara en del av firande och glädje bland annat i form av graduation och färdigaskrivna exams. Samtidigt som vi också varit med om en period av mycket hejdå.
En hel del har hänt helt enkelt och vi är så tacksamhet över allt vi fått hittills tillsammans med dessa underbara människor

💛💛💛💛💛

Läs mer från oss, Filippa, Simona & Vilma i Kenya, på ELMs reseblogg.
www.elmbv.se/mycket-gladje-men-aven-sorg
Move
Move
Säg hej till våra nya volontärer! De reser i slutet av januari till barnverksamheten Bethesda Children Ministry (BCM) i Kenya. Där kommer de vara i stort sett hela våren. Ni kommer att kunna följa dem genom våra sociala medier!

Det är er bön och ert givande som gör det möjligt att sända ut volontärer. Skriv upp volontärerna på bönelistan! Om du vill ge en gåva särskilt riktad mot volontärarbetet, märk den med "volontärer 23-24". Även små gåvor gör skillnad.
Move
Move
Se hit för en uppdatering från Peru! Strandhems Bibelskola är här och det har varit fantastiska och händelserika dagar i Chiclayo och Piura. Vi är så tacksamma att få dela denna värld som vi här lärt känna och dela helt nya upplevelser med dem. Gruppen kom med en iver att sprida Guds kärlek här. Mäktigt! Om ni vill läsa mer om den senaste tiden så är bloggen uppdaterad: www.elmbv.se/recibimos-y-damos

Guds rika välsignelser!
Move
Move
Tänk vad det digitala möjliggör! Zoom-möte med volontärer utspridda över hela världen. Fint att få samlas och dela berättelser, glädjeämnen och motgångar, och att be för varandra.